Age Of Empires 4 Duyuruldu


Strateji oyunu dediğimiz zaman akla ilk gelen yapım Age of Empires yapımı. En başarılı strateji oyunlarından biri olarak bilinen Age of Empires, adeta bir nesli büyüten oyunlardan biri olarak biliniyor. Her ne kadar uzun süredir yeni bir oyunu gelmiyor olsa da hala ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olan serinin, son oyunu ise Age of Empires 3 olmuştu. Daha önce yayınlanmış strateji oyunu serisinin en başarılı oyunu olarak karşımıza çıkan Age of Empires 3 serisinden sonra ise yapım adeta sessizliğe bürünmüştü. Fakat beklenen yeni oyun Age of Empires 4 duyuruldu.

Age of Empires 4 Ne Zaman Çıkacak?

Microsoft tarafından yapılan açıklamayla beraber Age of Empires 4 oyunu resmi olarak duyuruldu. Relic tarafından hazırlanacak olan Age of Empires 4 oyununun duyurusunda ilk detaylarda verildi.

Microsoft yaptığı paylaşımda, oyunun sadece Windows serilerine özel olacağını açıkladı. Bunun yanında oyunun birde videosu yayınlandı. Fakat yapımın ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi verilmedi.
Buna karşın paylaşılan videoda hiçbir detay ortaya çıkarılmadı. Oyunda yer alan ve her seride öne çıkan ulusların yer alacağı gösteren video, yeni oyunla ilgili başka hiçbir detay ise paylaşılmadı. Şu an için oyun hakkında bilinenler bu kadar ile sınırlı. Yeni oyunun ne zaman yayınlanacağı konusunda ise net bilgilerin yakın zaman da verilmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski