Youtube GO : İnternetsiz Youtube videoları izlemek

İnternetsiz Youtube videoları izlemek tüm akıllı telefon kullanıcıları için çok önemli bir konu.

İnternetsiz Youtube videoları izlemek arayıp da bulamadığımız şeylerden biri. Online müzik servisleri yerine yolculukları boyunca müziğini, kaçırdığı dizileri, bir gün önceki maçın özetini, tv programlarını youtube üzerinden izleyen ve internet kotasını sonuna kadar tüketen çok fazla insan var.
Kotaları yetmeyen kullanıcılar Google Play mağazasında internetsiz youtube videoları izlemek veindirmek için hazırlanmış uygulamaları indirip tek tek denediklerine eminim. Fakat gerçekten çalışan bir uygulama bulmak, reklamsız bir uygulama bulmak, zararlı kod içeren uygulama bulmak neredeyse imkansız.

İşte bu soruna yine Youtube’dan çözüm geldi. İnternetsiz Youtube GO!

Youtube GO, zararlı kod içermeyen, reklam içermeyen ve gayet güzel çalışan resmi youtube video indirme uygulaması diyebiliriz.
Bir defa telefonunuza indirdiğiniz hiç takılmadan ve internet kotanızdan kullanmadan tekrar tekrar izleyebilirsiniz.
Çok basit bir arayüz ile istediğiniz youtube videolarına erişip telefonunuza indirebilir ve daha sonra internet paketinizden kullanmadan indirdiğiniz videoları izleyebilirsiniz.
Kaynak : http://www.chndkmn.com/mobil-teknolojiler/youtube-go-internetsiz-youtube-videolari-izlemek/
Youtube GO : İnternetsiz Youtube videoları izlemek Youtube GO : İnternetsiz Youtube videoları izlemek Reviewed by Teknolojik Yazılımcı on Şubat 18, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.