General Mobil GM 8 Özellikleri

Çevremizde ve özellikle internet ortamında çıkaracağı telefonları sıkça takip edilen telefon markası haline gelen General Mobile yeni çıkaracağı GM 8 cihazını tanıttı.

Türkiye piyasasına çok hızlı giriş yaparak, kullanım oranı olarak tahminime göre en çok tercih edilen 3 akıllı telefon markasından biri haline gelmiştir General Mobile. Google yani android işbirliği ile yeni çıkaracağı GM 8 modelinin özelliklerini tanıttı. Şunu da belirtelim Android One kategorisinde olacak olan bu telefon tüm güncelleştirmeleri hızlı bir şekilde alacak.

Neredeyse standartlaşan 5.7 inç büyüklüğünde 18:9 ekran ve 1440x720p çözünürlükte bir ekran sunuyor GM 8 modeli. Bunun yanı sıra işlemci olarak baktığımızda Snapdragon 435 kullanılıyor. Ram olaraksa, bir modelinde 3GB farklı bir modelinde 4GB olduğu belirtildi. Hafıza olarak ise yine iki seçenek sunuluyor, 32 GB veya 64 GB hafıza. Yani bir modelde 3GB Ram ve 32gb hafıza, diğer bir modelde ise 4 gb ram ve 64 gb hafıza bulunacak.






Kamera olarak ise 13 megapiksel arka kamerası ve 13 megapiksellik ön kamerası, flashlı olarak bulunuyor. Ayrıca bu modelde, hem ön kamera hemde arka kamera aynı anda çalışıyor. Yani Portre modunu kullanabiliyoruz.
Android sürümü olarak ise android 8.0 oreo ile kullanıcıya ulaşacak ve dahili radyosu olduğunu da belirtelim.
Telefon ağırlığı 152 gram olarak belirlenmiş ve 3075 mAh bataryası ile kutudan çıkıyor. Ayrıca çok önemli mi bilmiyorum ama silikon kılıf hediye olarak çıkıyormuş bunuda belirtelim. Ayrıca parmak izi okuyucusu da mevcut.

GM 8 Fiyatı

3 GB RAM VE 32 GB HAFIZA = 999 TL
4 GB RAM VE 64 GB HAFIZA = 1099 TL olarak şuan belirlenmiş durumda. Tabi ki alacağınız mağazaya göre değişken fiyatlardır fakat Türkiye fiyatları bu şekilde belirlenmiştir. Yine de alacaksanız 100 TL fazla verip 1 gb fazla ram ve 32 gb fazla hafızası olan özellikteki modeli tercih etmelisiniz.

KAYNAK: https://www.sinanduymaz.com/general-mobil-gm-8-ozellikleri-fiyati-ve-dusuncem/

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski