Adsense Onayı Alamayanlar İçin Yöntemler

Merhaba arkadaşlar eğer bir siteniz var ve adsens onayı alamadıysanız bu yazımı okumanızda fayda var.

Sitenizle çok uzun zamandır uğraşıyorsunuz fakat halâ adsens onayı alamadıysanız bunu farklı bir siteyle deneyin.

Öncelikle yeni bir gmail hesabı açarak blogger'a o hesapla kayıt olun ve yeni bir alan adı alın. Daha sonra sitenize eski sitenizde olan size özgü yazıları paylaşın veya yeni yazılar yazın ama özgün yazılar olması gerekir ya da kopya bir yazıysa kaynak belirtip öyle paylaşın. Benim sitemde birkaçtane öyle yazı olmasına rağmen adsens'den onay alabildim.
Sitenize çok fazla resim yüklemenizi de tavsiye etmem. Her makaleye bir resim koysanız daha iyi olur. Ve makaleleriniz kısa olmasın mümkünse biraz uzun olsun. Sitenizle adsense başvuruken kesinlikle başka reklam sitelerinin reklamı olmasın olursa red yeme olasılığınız fazla olur.


Eğer sitenizde link kısaltma sitelerinin linkleri varsa onları da kaldırın. Benim sitemde vardı ilk başvurumda bu yüzden red yedim. Linkleri kaldırdıktan 6 saat sonra onay geldi. İnşallah alamayan arkadaşlarda en kısa sürede onay alırlar.
Adsense Onayı Alamayanlar İçin Yöntemler Adsense  Onayı Alamayanlar İçin Yöntemler Reviewed by Teknolojik Yazılımcı on Temmuz 15, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.